Förändra känslan

Business Lab Online

   Se filmen om kursen

Välkommen till Courses by Trum!

Jag tror att du kanske driver ett b&b, ett litet värdshus, kanske är du guide eller har ett café. Du har jobbat på ett tag nu och känner att du behöver en kick för att ta dig själv och ditt företag framåt. Du hittar inte tiden och utrymmet i vardagen att åka iväg på kurser och föreläsningar för att få nya intryck och ny kunskap. Det kanske känns som att du fastnar i vardags rutiner hela tiden. Då har du kommit rätt nu!

Det här är ett business lab online med kurser du kan gå när du vill och var du vill! Du kan sitta hemma i fåtöljen, på kontoret eller ligga på en strand, det enda som behövs är internetuppkoppling och din lust att göra!

Du kommer att steg för steg att få vägledning till framgångsrik utveckling, en väg till att känna hur roligt det är när det du gör får bättre effekt och resultat. Det kommer att ge dig en annan känsla i vardagen helt enkelt. I kurserna får du träffa mig, du får arbetsmaterial att jobba med och du får träffa andra framgångsrika småföretagare i svensk besöksnäring idag som delar med sig av sina erfarenheter.

Du kommer att behöva lägga mellan 30-60 timmar på detta, helt beroende på din egen ambition och nuläget i företaget. Det bästa är ju att du kan göra det när du vill och var du vill!

Jag vill redan nu passa på att tipsa dig om att du kommer att behöva lite material att arbeta med i kursen utöver det som ingår. En pärm att samla arbetsbladen i som du kommer att jobba fram kan vara bra. Ett skissblock och lite färgpennor. Modellen jag arbetar med kallar jag: Se det - Tro på det - Gör det. Det betyder att mycket av det material och de uppgifter jag ger är både att skriva och att visualisera det man vill åstadkomma.

Arbetsbladen som ingår i kursen finns både som skrivbara pdf:er och blad att skriva ut. Du väljer själv hur du vill jobba med dem.

Och du kom ihåg att du närsomhelst kan gå tillbaka och titta på lektionerna igen. De stängs inte när du avslutat, när du köpt en kurs är den öppen för dig i 1,5 år från det datum du beställt.

Det här kommer kursen att ge dig:

 • Prioriteringar som ger dig ökat utrymme
 • En visuell affärsplan - En "karta" över dina fokusområden framåt
 • Fokus på vad som behövs göras
 • Bilden av vem som är din bästa gäst
 • Tydlighet i din kommunikation

Kursen innehåller:

 • 8 moduler
 • 18 lektioner
 • 14 filmer med inspiration och kunskap
 • 16 arbetsblad med uppgifter
 • 1 timmes individuell coachning
 • Sluten Facebookgrupp med företagare som går eller gått kursen

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta mig. Barbro Trum per mail: [email protected]

Välkommen att förändra känslan!Din kursledare


Barbro Trum
Barbro Trum

Framsynt, självklar och inspirerande är ord som andra brukar lyfta fram när det gäller Barbro. Älskar att jobba med turism, har massor av erfarenhet, djup kunskap och bred kompetens. Började med skidor på fötterna i Zermatt i slutet av 70-talet och blev fast i besöksnäringen direkt. Har sedan dess drivit både egna och andras verksamheter inom turism.

Älskar att dela med mig av mina erfarenheter och se även andra företagare växa. Har jobbat med utbildningar i besöksnäringen de senaste 10 åren och träffat hundratals företagare som gett mig inspiration till de här kurserna.


FAQ


När börjar och slutar den här kursen?
Den här kursen startar nu och slutar när du känner att du är klar. Du har tillgång till innehållet 1 år från nu. Men allt material du kan ladda ner är ditt för fortsatt utveckling.
Hur länge har jag tillgång till den här kursen?
Du har tillgång till kursen i ett helt år från det du startat. Men allt material som du kommer att kunna ladda ner är ditt för all framtid! Utveckling är en process och pågår hela tiden.
Och om jag inte är nöjd med kursen då?
Vi vill såklart att du ska vara nöjd och känna att du har nytta av det du får i vår kurs. Ta kontakt med oss inom 1 månad från kursstart om du känner dig tveksam så hittar vi en lösning.

Starta nu!!