Ddkb1kqstlmov0kjo79b

Gratis kurs - Business Lab Online - nuläget!

Nuläge, utmaningar och önskat läge

   Se filmen om kursen

Välkommen till Courses by Trum och ett business lab online!

Jag tror att du kanske driver ett b&b, ett litet värdshus, kanske är du guide eller driver ett café. Du har hållit på ett tag nu och känner att du behöver nycklarna till hur du ska driva ditt företag och dig själv framåt. Du hittar inte tiden och utrymmet i vardagen att åka iväg på kurser och föreläsningar för att få nya intryck och ny kunskap. Det kanske känns som att du fastnar i vardagens rutiner och göromål. Då har du kommit rätt nu!

Våra kurser kan du gå när du vill och var du vill! Du kan sitta hemma i fåtöljen, på kontoret eller ligga på en strand, det enda som behövs är internetuppkoppling och din lust att göra!

Vi kommer att steg för steg ge dig vägledning till framgångsrik utveckling, en väg till att känna hur roligt det är när det du gör ger bättre effekt och resultat. Det kommer att ge dig en annan känsla i vardagsdriften i företaget. I kurserna får du träffa mig, du får arbetsmaterial att jobba med och du får träffa andra framgångsrika småföretagare i svensk besöksnäring idag som delar med sig av sina erfarenheter.

Det här är ett intro till en större kurs, som omfattar ytterligare 6 moduler. Väljer du att gå vidare och göra hela, kommer vi att ge dig nycklarna till framgångsrik utveckling, en väg till att känna hur roligt det är när det du gör ger bättre resultat och då såklart också roligare i vardagen i företaget. I kurserna får du träffa mig, du får verktyg att jobba med och du får träffa andra framgångsrika småföretagare i svensk besöksnäring idag som delar med sig av sina erfarenheter.

Den här är helt gratis och ger dig en bild av ditt nuläge och en hint om vart du vill ta din verksamhet. Du kommer att:

  • Sätta ner ditt nuläge på pränt
  • Definiera vilka utmaningar du har
  • Formulera ditt framtida önskade läge

Att gå och göra den här kursen tar dig ca 4-10 timmar. Det är upp till dig själv hur mycket tid du lägger ner på uppgifterna du får av mig så det kan ta kortare tid och det kan ta mer tid!

Känner du sedan att du vill gå vidare och jobba igenom de andra 7 modulerna som ger dig en plan framåt är du välkommen att anmäla dig till hela kursen Förändra känslan.

Modellen jag arbetar med kallar jag: Se det - Tro på det - Gör det. Det betyder att mycket av det material och de uppgifter jag ger är både att skriva och att visualisera det man vill åstadkomma.

Arbetsbladen som ingår i kursen finns både som skrivbara pdf:er och blad att skriva ut. Du väljer själv hur du vill jobba med dem.

Och du kom ihåg att du närsomhelst kan gå tillbaka och titta på lektionerna igen. De stängs inte när du avslutat, när du köpt en kurs är den öppen för dig i 1,5 år från det datum du beställt.

Det här kommer den här gratiskursen att ge dig:

  • En bild av ditt nuläge
  • Koll på trender i branschen
  • En hint om vart du vill ta ditt företag framåt

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta mig. Barbro Trum per mail: [email protected]

Välkommen att förändra känslan!
Din kursledare


Barbro Trum
Barbro Trum

Framsynt, självklar och inspirerande är ord som andra brukar lyfta fram när det gäller Barbro. Älskar att jobba med turism, har massor av erfarenhet, djup kunskap och bred kompetens. Började med skidor på fötterna i Zermatt i slutet av 70-talet och blev fast i besöksnäringen direkt. Har sedan dess drivit både egna och andras verksamheter inom turism.

Älskar att dela med mig av mina erfarenheter och se även andra företagare växa. Har jobbat med utbildningar i besöksnäringen de senaste 10 åren och träffat hundratals företagare som gett mig inspiration till de här kurserna.


FAQ


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Starta nu!!