Blownaway Business transformation

Ett kreativt business lab online för nya affärsmodeller

 

Utmana din affärsmodell, omvandla och förändra NU.

Den här idéen kom fram utifrån den nya värld vi plötsligt hamnade mitt i! Vi ser möjligheter, annorlunda framtid och chansen att skapa nya och kreativa lösningar.

Så för dig som är lösningsorienterad och har ett öppet mindset har vi arbetat fram Business transformation, ett onlineprogram där vi varvar föreläsningar med diskussioner och produktiv arbete i mindre grupper.

  • Syftet med programmet är att du ska få syn på det som är starkt i din verksamhet och ta med det in i framtiden.
  • Målet är att du ska ha en plan att hålla dig till för det närmaste året.

Innehåll i programmet

Workshop 1 Klockan 9-12

  • Vi värderar affärsmodellen och ser på den aktuella omvärldsbilden

Workshop 2 Klockan 14-17

  • Kreativt labb, vi skruvar på din affärsmodell

Workshop 3 Klockan 9-12

  • Sätta mål och planera. Med hjälp av våra verktyg får du en kartbild av vad du behöver göra för att realisera det nya i din verksamhet

Zoom är vårt verktyg och en sluten Facebookgrupp vår kommunikationskanal. Du kommer att få verktyg och metoder som du kan använda dig av även fortsättningsvis. Du kommer också att få ett nytt nätverk av likasinnade företagare att fortsätta utbyta tankar, erfarenheter och kanske till och med nya affärspartners. Möjligheterna är oändliga. Det beror mest på din inställning just nu!

Kostnad: 5900:- Priset är exklusive moms.

Minst 4 deltagare och max 12 per grupp.


"Bra kurs som får mig att att både tänkta nytt och skruva på idéer som jag redan har. Jag blir verkligen peppad av våra glada och positiva ledare/lärare. Kul också att få bolla idéer med andra företagare i liknande situation"

- Inka Gurung - Far Away Adventures

Din kursledare


Barbro och Lotta
Barbro och Lotta

I det här programmet kommer du att få möta oss. Vi har arbetat tillsammans med affärsutveckling i över 10 år.

Vi drivs av att arbeta med utveckling och kreativa processer. För att uppnå resultat använder vi oss av Design thinking som metod.

Så här säger Lotta om sig själv: Jag driver två företag där jag i det ena arbetar med design och affärsutveckling. Jag är designer i grunden och har arbetat många år med produkt-och industridesign, designat allt från storköksmaskiner till kirurgrockar, rattpulkor, likkistor och bestick. En salig blandning grejer. De sista tio åren har jag alltmer arbetat med affärsutveckling utifrån ett designperspektiv, design thinking. Vid sidan av detta driver min man och jag en liten hästverksamhet med naturguidning från hästryggen.

Så här säger Barbro om sig själv: Hamnade i besöksnäringen för 40 år sen för att jag älskar att ha snö under fötterna. Levde skibum liv i Zermatt ett par år och är sen dess fast i branschen. Har pluggat och sen gjort det mesta inom turismen. Drivit egna o andras ställen, både hotell och matställen. Sen 20 år tillbaka har jag lyckats försörja mig som konsult, med fokus på utveckling i besöksnäringen. Och jag älskar det!


Kursplan


  Välkommen
Tillgänglig dagar
dagar efter att du anmält dig i
  Workshop 1
Tillgänglig dagar
dagar efter att du anmält dig i
  Workshop 2
Tillgänglig dagar
dagar efter att du anmält dig i
  Workshop 3
Tillgänglig dagar
dagar efter att du anmält dig i

FAQ


När börjar programmet?
Vi påbörjar nya grupper kontinuerligt.
Hur länge har jag tillgång till innehållet i programmet?
Du har tillgång till materialet under 2020.
Hur fungerar det med workshops online?
Vi arbetar med verktyget Zoom. Inför respektive workshop kommer du att få en länk skickad till dig. Du behöver bara klicka på den och följa instruktionerna. Du kommer också att få mer detaljerad information av oss inför workshop 1. Det viktigaste är att du har ett öppet sinne och är nyfiken.
Vad händer när jag anmält mig?
När du anmält dig får du tillgång till arbetsmaterialet för workshop 1. Där kan du också läsa mer om vad du kan behöva förbereda dig med inför våra workshops. Du kommer också att få inbjudan till vår slutna Facebookgrupp. Dagen innan workshop 1 får du en länk till vår mötesplats i Zoom.
Om vi är 2 som driver företaget vad gäller då?
2 personer från ett företag kan gå till priset för 1 deltagare.

Starta nu!!